Cara Efektif Menghilangkan Bau Badan Dan Ketiak Dengan Efektif Dan Mudah

Posted by Qurraisha 26/01/2019 0 Comment(s)

 

cara-efektif-hilang-bau-badan

 

Assalamualaikum w.b.t,vanilla-splash

 

Berpeluh adalah lumrah bagi kita semua, tetapi bau badan yang disebabkan oleh peluh bukanlah perkara biasa terutama sekali pada bahagian ketiak. Kita perlu atasi masalah bau ketiak dengan segera supaya badan kita sentiasa terasa segar. Juga sebagai satu inisiatif untuk mencegah orang sekeliling dari merasa tidak selesa dengan kehadiran bau badan kita.

 

Apabila melakukan aktiviti harian yang aktif, ditambah pula dengan cuaca panas terik. Agak mustahil bagi kita untuk tidak berpeluh dengan banyak. Sudah tentu kita akan risau dengan bau badan yang bakal muncul terutama sekali di bahagian ketiak.

 

Persoalannya, apakah cara efektif untuk menghilangkan bau badan dan ketiak?

 

Pernah Dengar Tentang VANILLA SPLASH BODY GLAM?

 

VANILLA SPLASH BODY GLAM adalah produk yang tidak mempunyai bahan kimia tambahan seperti alkohol dan sebagainya. Ia dihasilkan dari bahan-bahan semulajadi yang mana sifatnya tidak berbau dan tidak melekit/berminyak. Penggunaan VANILLA SPLASH BODY GLAM ini boleh menghalang penghasilan peluh berlebihan di samping mencegah pembentukan bakteria pada badan yang menjadi penyebab bau badan tidak menyenangkan.

 

Untuk pengetahuan anda, VANILLA SPLASH BODY GLAM ini adalah sejenis scrub badan dalam bentuk serbuk yang mudah digunakan. Hanya adunkan bersama air apabila hendak digunakan. Ini memudahkanya dibawan ke mana sahaja tanpa perlu memikirkan beg basah atau sebagainya.

 

VANILLA SPLASH BODY GLAM adalah 300% lebih berkesan dari produk biasa yang terdapat di pasaran. Ia bukan sahaja sesuai digunakan pada bahagian ketiak, malah amat sesuai digunakan pada bahagian anggota badan lain yang mudah berpeluh. Antara bahagian tubuh badan yang mudah berpeluh adalah seperti leher, kaki dan juga kawasan belakang lutut.

 

VANILLA SPLASH BODY GLAM juga tidak mengandungi alkohol dan wangian. Penggunaannya juga tidak melekit/basah, juga tidak akan meninggalkan kesan pada pakaian. Antara kelebihan penting VANILLA SPLASH BODY GLAM adalah ia tidak akan menggelapkan kulit malah ia selamat digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif.

 

Selain berbau segar haruman vanilla, VANILLA SPLASH BODY GLAM mempunyai  banyak kebaikkan untuk mereka yang mengambil berat tentang kesihatan kulit, antaranya adalah:

 

  • Mengeluarkan angin dalam badan.
  • Menghilangkan stress.
  • Memutihkan pelipat di celahan yang hitam.
  • Memberi kulit lembut seperti bayi.
  • Menanggalkan daki dengan cepat.
  • Menjadikan kulit lembab dan tidak kering.
  • Kulit lebih cerah.
  • Bahan yang natural.

 

Kandungan : Vanilla, Kunyit dan Cinnamon.

 

Cara Penggunaan :

1. Campurkan VANILLA SPLASH BODY GLAM bersama air suam ke dalam bekas.

2. Sapu pada seluruh badan dan selamat menyental lembut ye.

3. Tumpukan menyental di bahagian bermasalah seperti leher, ketiak, siku, lutut dan di celah-celah pelipat.

4. Boleh juga menyental pada rekahan tumit kaki.

5. Bilas tanpa sabun dan keringkan badan.

 

* Sapukan VITS OIL (Produk Terbaru) selepas mandi membuatkan kulit lembut dan sihat. Penggunaan 3 kali seminggu untuk mendapat hasil yang awesome!

 

Alhamdulillah, berita baik buat peminat VANILLA SPLASH BODY GLAM. Stock baru dah sampai dan semua pesanan yang telah dibuat di  website QURRAISHA.COM akan dihantar secepat mungkin.

 

Tinggalkan komen dibawah jika ada sebarang soalan.

 

 

Leave a Comment